UNTIL DAWN

No matter how many lives that I live, I will never regret
Welkom op Until Dawn, een vampier RPG waarin je mens of vampier speelt in het dorpje Blackwood.

Meld je snel aan met Voor - en Achter naam.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 After Midnight - Mikhail

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nicolas Vignaux
avatar
AdminPROFIELAantal berichten : 21
Leeftijd : 23
RPG SHEET
Character sheet
age: 255 (22)
Job:
Quote:

BerichtOnderwerp: After Midnight - Mikhail   ma sep 14, 2015 7:39 pm

Nicolas zwierf door de straten van Blackwood. Hij verveelde zich en had zo ongeveer elk steegje wel gezien en geen enkele dorpeling was nieuw voor hem. Jaren lang was hij al vast aan deze plaats. Waarom hij bleef wist hij niet, ergens was het idee rustig dat hij niet opnieuw een stad hoefde te ontdekken. Ergens anders vond hij het onwijs saai dat er niets nieuws gebeurde. Niets nieuws?
Nicki stond stil en stak zo wat letterlijk zijn neus in de lucht. Hij rook iets wat hij niet eerder had geroken. Een geur van een persoon die hij niet eerder was tegen gekomen. Misschien verbeelden hij het zich alleen maar, waren zijn hersenen zo uitgedroogd van verveling dat ze gewoon iets gingen verzinnen. Toch kon Nicki zich niet tegen houden en volgde hij de geur. Hij raasde door de straatjes heen, letten niet op of voorbijgangers hem zagen of niet.
Nicki stond stil voor een deur waar hij vaker langs was gelopen maar nooit deze geur had opgevangen. Hij trok lichtjes zijn wenkbrauw op toen hij om zich heen keek of iemand hem zag. Niemand liep over straat dus hij kon gewoon zijn gang gaan. In alle stilte trok hij een van de ramen omhoog, met zijn kracht moest hij uitkijken dat het glas niet zou breken. Gelukkig was het stevig genoeg en viel het geluid mee wat hij creëerde. Nogmaals keek hij over de straten en daarna dook hij het huis binnen. Het was donker maar Nicki kon alles prima zien. Hij sloop geruisloos door de gang en aan het einde van de gang zag hij licht branden. Hij moest weten wie daar was, hij twijfelde kort maar al snel nam zijn naïviteit over en schoot hij de kamer binnen. Hij ging op een van de stoelen zitten die daar stonden en keek rustig naar de man die tegenover hem zat.
"Is het niet allang bed tijd?" Nicki keek naar de klok die rond half een stond.

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mikhail Volkov
avatarPROFIELAantal berichten : 6
RPG SHEET
Character sheet
age: 28 Years
Job:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: After Midnight - Mikhail   ma sep 14, 2015 7:58 pm

Slapen ging de man al lang niet meer goed af. Vier uur slaap was waar dat hij het meestal altijd mee moest doen maar dat veranderde niks aan de waakzaamheid van de man. In een zwarte fluwijnen badjas liep hij rond door het huis. Onder de badjas had hij geen shirt meer aan waardoor je zijn borstkas kon zien doordat het kledingstuk wat open hing.
In zijn recht had droeg hij een fles whiskey die al voor de helft leeg was, en dat kwam niet omdat hij de fles al enkele dagen had. Tot de helft had hij die avond alleen al gedronken. Van het salontafeltje nam hij een afstandsbediening om vervolgens zijn radio installatie aan te zetten. Klassieke muziek begon meteen te spreken en de man zetten zich rustig neer aan zijn grote lange tafel. De fles zetten hij neer op de tafel om een sigaret aan te kunnen steken. Je kon zeker niet zeggen dat hij een gezonde levensstijl had. Dat kwam door alles wat hij in het leven al had meegemaakt. Mikhail had niet voor niks overal in zijn huis wapens rondslingeren, al gebruikten hij die niet al te vaak meer.

Zijn wapen trok hij meteen wanneer dat de persoon over hem verscheen. Het was een pistool maar niet het normale wapen dat mensen normaal op zak hadden. Om te beginnen bevatten het houten staven en niet gewoon kogels, ook had hij ervoor weten te zorgen dat het een heel pak sneller afvuurde dan een pistool. Vampieren waren niet de traagste wezens. Ja inderdaad, hij wist genoeg af van de wereld die iedereen probeerde te negeren. Mikhail was een realist tot en met. Soms was het zo erg dat hij mensen er gek mee kon maken.
Zijn blik was ook niet wat je zou verwachten als iemand ineens binnen in je huis was en over je zat. Hij keek rustig maar met versmalde ogen. In zijn mond stak de sigaret die hij eerder had aangestoken en rook blies hij uit. ‘Die heb ik al lang niet meer,’ sprak hij met zijn Brits accent. Het verwarde mensen zeer vaak dat zijn Brits accent niet klopte bij zijn Russische naam, maar het had allemaal te maken met waar hij was opgegroeid en nog veel andere zaken. ‘Dring jij altijd mensen hun huizen binnen?’ vroeg hij vervolgens. Zijn pistool had hij nog steeds niet laten zakken en geen moment was zijn blik van de anderen af gegaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nicolas Vignaux
avatar
AdminPROFIELAantal berichten : 21
Leeftijd : 23
RPG SHEET
Character sheet
age: 255 (22)
Job:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: After Midnight - Mikhail   ma sep 14, 2015 8:14 pm

Nicki moest even met zijn ogen knipperen tegen het felle licht dat in de kamer aan stond. Zijn helder groene ogen waren nu goed te zien in het licht, net zoals zijn witte huid. Menselijk was hij niet te noemen maar toch waren de meeste mensen geïnteresseerd in zijn uiterlijk. De jongen hield zijn hoofd schuin en keek naar de man tegen over hem. Daarna keek hij naar het pistool dat gericht werd op hem. Kogels zouden de jongen niets doen. Maar hij begreep wel dat de man zijn eerste reactie was om een pistool te trekken. Niemand had ooit een pistool getrokken naar Nicki. Hij was dan ook geen persoon die snel in problemen kwam. Hij hield zich meestal overal buiten en Blackwood leek daar de perfecte plaats voor. Tot een aantal weken geleden. Jaren geleden kwamen mensen al weer terug en nu was er al weer bekend gemaakt dat er moorden gepleegd waren. Nu dat langzaam naar buiten druppelt werden er meer ogen gericht op Blackwood.

"Zo af en toe." Antwoorden Nicki rustig op de vraag van de man. Nicki deed het vaker, soms stal hij dingen die hij nodig had en andere keer kwam hij alleen binnen om de mensen te zien. Hij wilde ze zien leven. Normaal zien zijn.
"Gebeurd bij jou wel vaker merk ik." Nicki wees naar het pistool dat op hem gehouden werd en in een vlugge blik zag hij er al veel meer rondzwerven in de kamer. "Ben je ergens bang voor?" Vroeg Nicki. Glad ijs? Nee Nicki was gewoon nieuwsgierig wat de man wist of waar hij bang voor was. Het was iets levends wat de man had ondanks zijn alcohol geur.

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mikhail Volkov
avatarPROFIELAantal berichten : 6
RPG SHEET
Character sheet
age: 28 Years
Job:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: After Midnight - Mikhail   ma sep 14, 2015 8:32 pm

Zijn inbreker was overal nogal nuchter over en het feit dat hij onderschat gehouden werd deed hem niks. Niet dat Mikhail iets anders had verwacht maar dat deed zijn waakzaamheid nog niet afnemen. Misschien was het gedrag van de andere nog niet zo slecht, dan had de kogel uiteindelijk meer kans om te raken. Blijkbaar gebeurde het wel eens vaker dat hij een huis in ging. Wat een verrassing. Ahum.

Mikhail zijn wenkbrauwen veranderde van positie wanneer er werd gevraagd of hij ergens bang van was. ‘Nee,’ was het eerste korte antwoord dat hij gaf. Het waren zeker geen vampieren die hem schrik aanjoegen. Eigenlijk zou hij schik moeten hebben en doodsbang moeten zijn want vampieren waren dodelijk. In zijn eerdere jaren wanneer hij actief was had hij altijd een deel dat schrik had en dat zorgde ervoor dat hij zijn werk goed deed. Hij dacht over alles na. De alcohol die tegenwoordig haast altijd door zijn aderen stroomde zorgde ervoor dat het deel dat schrik had volledig verdween. Het maakten hem roekeloos. ‘Ik weet gewoon wat voor gevaren tijdens de nacht binnen kunnen komen.’ De veiligheid haalde hij vervolgens van het pistool af om het nadien met één hand vast te kunnen houden zodat hij weer naar zijn drank kon grijpen en enkele flinke slokken ervan nam. ‘Je hebt vast veel meer ervaring in het leven dan mij, maar neem deze informatie toch maar ten harten.’ De fles zetten hij neer en zijn ellebogen legde hij neer op de tafel om zo dichter naar de achteren te leunen en steun te hebben op zijn ellebogen. ‘Verlaat. Mijn. Huis.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nicolas Vignaux
avatar
AdminPROFIELAantal berichten : 21
Leeftijd : 23
RPG SHEET
Character sheet
age: 255 (22)
Job:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: After Midnight - Mikhail   do sep 17, 2015 4:46 pm

Nicki volgde de man zijn beweging van het pakken van het glas tot het drinken van het glas. Nicki voelde een branderig gevoel in zijn keel, ook hij had dorst. Geen dorst naar drank, dorst naar bloed. Hij wilde bloed, niet perse van de man waar hij nu in een kamer mee zat. Hij wilde gewoon bloed in het algemeen. Nicki keek weer naar het pistool dat naar hem gehouden werd. Het maakte niet uit als dat ding af ging, Nicki zou altijd sneller zijn. Het deed hem daarom ook vrij weinig dat het pistool op hem gericht was.
"Voor iemand die weet wat voor gevaren er buiten rondlopen heb je erg slechte sloten op je ramen." Zei Nicki rustig. De jongen hield zijn hoofd schuin bij de woorden van de man en keek hem aandachtig aan. Hij boog voorover en leunde naar de man toe.
"Nee." Zei Nicki langzaam letter voor letter. Met een zachte lach ging hij weer achterov zitten. "Ik heb genoeg levenservaring om te weten wat ik kan doen en niet kan doen. En een ding weet ik zeker. Jij bent niet zo maar een man. Jij weet iets wat andere niet weten." Dat was wel vrij overduidelijk eigenlijk en waarom Nicki dat nog even duidelijk wilde stellen wist hij niet. Maar een ding wist hij wel, dat hij zo snel mogelijk van deze stoel verdwenen moest zijn als de man besloot die trekker over te halen.

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: After Midnight - Mikhail   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

After Midnight - Mikhail

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
until dawn :: Blackwood Mountain :: Blackwood Town-