UNTIL DAWN

No matter how many lives that I live, I will never regret
Welkom op Until Dawn, een vampier RPG waarin je mens of vampier speelt in het dorpje Blackwood.

Meld je snel aan met Voor - en Achter naam.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Membergroups

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nicolas Vignaux
avatar
AdminPROFIELAantal berichten : 21
Leeftijd : 23
RPG SHEET
Character sheet
age: 255 (22)
Job:
Quote:

BerichtOnderwerp: Membergroups   za sep 12, 2015 12:25 pmMEMBERGROUPS

De Locals zijn de mensen die wonen in het dorp Blackwood. Zij zijn ongeveer vijf jaar geleden hier gaan wonen (of terug gekomen) en hebben een huis gekocht. Sommige werken in het motel, in een bakkerij of boekwinkel. De Locals zijn erg gericht op het toerisme omdat de meeste mensen daar hun geld mee verdienen.

Over het algemeen zijn Locals gewoon normale mensen. (Ook al ben je een Local maar is je personage een Vampier, valt hij onder de Membergroup Vampires). Mensen hebben geen speciale krachten, sommige kunnen wel een vampier jager zijn of iets van de vampiers af weten.
De Locals praten liever niet over de moorden die gepleegd zijn in Blackwood. Ook de geschiedenis van Blackwood word liever niet besproken. Ze richten zich graag op de toekomst en proberen Blackwood Mountian weer een echte toeristen hot spot te maken!
 
De Tourists zijn de mensen die niet uit Blackwood komen. Ze komen hier voor een vakantie of als een korte rust plaats. Toeristen worden met open armen ontvangen en Blackwood is dan ook echt een geweldige plaats om te verblijven.

Tourists zijn zijn gewoon zoals normale mensen. (Ook al ben je een Tourist maar is je personage een Vampier, valt hij onder de Membergroup Vampires). Ze hebben geen speciale krachten, sommige kunnen wel een vampieren jager zijn of iets met vampieren te maken hebben.

De meeste Tourists weten niets van vampieren af en denken dat de moorden die gepleegd zijn in het verleden op Blackwood Mountain maar gewoon fabels zijn. Of bedacht door mensen om toeristen weg te houden.

De Vampires zijn de wezens die op Blackwood Mountain wonen. We kennen allemaal wel de legende van vampieren. Hier onder word goed uitgelegd hoe de vampiers werken en waar ze niet tegen kunnen.

ZON LICHT
Omdat Blackwood Mountain erg dichtbegroeid is met bomen en er bijna altijd mist hangt rond de berg komt de zon niet zo goed door overdag. Hierdoor kunnen de vampieren op een gewone dag buiten rond lopen. Toch merken de vampieren wel dat het licht brand op hun huid en hun ogen. Op echt zonnige dagen kunnen ze niet naar buiten.
Kleding kan vaak helpen tegen het branderige gevoel, toch blijven de meeste vampiers het liefste binnen overdag, tenzij het echt een slechte dag is.

VOEDSEL
Vampiers kunnen het voedsel van mensen verdragen, maar tot op zekere hoogte. Ze moeten zich niet vol gaan proppen met menselijk voedsel, dan kunnen ze gaan overgeven.
Hun grootste voedselbron blijft bloed, dit kan van mensen zijn of van dieren.

UITERLIJK
Vampieren zijn vaak wat witter dan gewoon mensen, hun ogen wat feller van kleur en vaak worden ze door mensen om schreven als prachtige figuren.
Vampieren zijn sterker dan gewone mensen en sneller dan gewone mensen. Ze hebben scherpe hoektanden waarmee ze kunnen bijten.

DODEN
Het doden van een vampier is vrij lastig. Je hoeft niet aan te komen met knoflook en je kruisje want daar kunnen ze gewoon tegen. Een houten staak heeft wel effect maar alleen als hij begraven is geweest in de grond van een begraafplaats. Een andere effectieve manier is vuur. Als je de vampier verbrand en zijn as verspreid weet je zeker dat hij dood is.

Andere manier zijn nog, bloot stellen aan de zon (de vampier zal verbranden) en het bloed drinken van een dood lichaam. Als een vampier van een dood iemand drinkt is het bloed te dik (door het stollen) en zal hij aan verstikken overlijden._________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Membergroups

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
until dawn :: 001 :: Until Dawn :: Informatie-